Aerie

Download ➾ Aerie Author Thomas E. Sniegoski – Johndore.co.uk
  • Mass Market Paperback
  • 320 pages
  • Aerie
  • Thomas E. Sniegoski
  • English
  • 08 December 2019
  • 0689853076

About the Author: Thomas E. Sniegoski

THOMAS E SNIEGOSKI is the author ofthan two dozen novels for adults, teens, and children His teen fantasy YA series Fallen was adapted into a trilogy of monstrously successful TV movies by ABC Family Channel His other books for teens include Sleeper Code, Sleeper Agenda, and Force Majeure, as well as the upcoming series The Brimstone Network The author s first adult novel, A Kiss Before the Apocalypse, hit the shelves in 2008, with its sequel, Dancing on the Head of a Pin to be released in 2009 Sniegoski s work for younger readers includes Billy Hooten Owlboy, and the fantasy quartet OutCast, which he co authored with Christopher Golden OutCast is in development as a film at Universal Sniegoski and Golden have also collaborated on the adult dark fantasy series The Menagerie, and multiple creator owned comic book series, including The Sisterhood, which is being prepped for a feature film by InterMedia, and Talent, currently in development at Universal after a major bidding war.As a comic book writer, Sniegoski s work includes Stupid, Stupid Rat Tails, a prequel miniseries to international hit, Bone Sniegoski collaborated with Bone creator Jeff Smith on the prequel, making him the only writer Smith has ever asked to work on those characters Sniegoski and Golden also wrote the graphic novel BPRD Hollow Earth, a spinoff from Hellboy.Sniegoski was born and raised in Massachusetts, where he still lives with his wife LeeAnne and their Labrador Retriever, Mulder Tom recently completed the new young adult novel, Legacy, which is set to be released in October of 2009.


AerieHaven Or Hell Aaron Corbet Is An Eighteen Year Old Nephilim And The One Who Will Reunite The Fallen Angels With Heaven But Right Now Aaron Isn T Interested In Saving Anybody Other Than Himself, His Magically Powered Dog, And His Younger, Autistic Foster Brother, Steven, From Verchiel, The Cruel Leader Of The Powers Verchiel Is Bent On Destroying Aaron, And With Him All Hope Of Angelic Reconciliation With The Help Of A Fallen Angel, Aaron Manages To Arrive In The Angelic Refuge Known As Aerie Though He Hopes To Catch His Breath Before Continuing The Good Fight, Aaron Learns That The Other Residents Of Aerie Are Concerned About His Presence And His Role In Their Future But How Can He Win Their Trust When He Has Accidentally Led The Powers Straight To The Sanctuary Of The Fallen

You may also like...

10 thoughts on “Aerie

  1. Amber says:

    This review has been hidden because it contains spoilers To view it, click here So First of all I had to read this one to see who Sired Aaron The answer shocked me and this book had many twists and turns

  2. Cathy says:

    Really 3.5 stars Better than book 2 I prefer theemotional conflicts to the fighting with monsters that was so prevalent in book 2 Questions from this book How brave must you be to let yourself have hope after experiencing terrible despair Who isdangerous the self deluded or the self interested

  3. Ben Truong says:

    Aerie is the third book in The Fallen series written by Thomas E Sniegoski and centered on Aaron Corbet, who on his eighteen birthday learned that he is a nephilim a human angel hybrid.Aaron Corbet continues his search for his foster brother, Stevie Stanley, with Camael, a former Power, and Gabriel, his dog Aaron is still coming to terms about being a nephilim and he is no closer to discovering the identity of the angel who sired him By pure accident, they stumble upon folks who are from Ae Aerie is the third book in The Fallen series written by Thomas E Sniegoski and centered on Aaron Corbet, who on his eighteen birthday learned that he is a nephilim a human angel hybrid.Aaron Corbet continues his search for his foster brother, Stevie Stanley, with Camael, a former Power, and Gabriel, his dog Aaron is still coming to terms about being a nephilim and he is no closer to discovering the identity of the angel who sired him By pure accident, they stumble upon folks who are from Aerie, a place where the Fallen and Nephilim live together to avoid the Powers.Verchiel is still in hot pursuit of Aaron and sends his magical warrior Malak Stevie Stanley to hunt for Aaron s scent Malak wears armor impervious to angel fire, and possesses the keen ability to pick up the scent or trail of the Fallen and Nephilim and mercilessly kills them He is determined to prove his worth and find the chosen one for his master Verchiel.Meanwhile, Aaron Corbert must prove to the citizens of Aerie that he is indeed the chosen one, a hard enough task when he is unsure himself An ancient, wise, and gentle Fallen Angel named Belphegor helps Aaron to fully unite his human and angelic natures While in the process of becoming whole, Aaron hears Vilma Santiago s pleas for help and instinctively goes to her rescue, not realizing that it could be a trap.Despite overwhelming odds, he battles Verchiel and the Powers to save Vilma Aaron meets Malak and realizes that it is his little brother Stevie who has been changed somehow, but couldn t bring himself to kill his own brother Aaron rescues Vilma and takes her back to Aerie, but the battle follows him and he loses many friends and loved ones.Verchiel learns from Belphegor who Aaron was sired by during the battle, he taunts Aaron with jibes about his father Enraged, Aaron demands that Verchiel reveal his father s identity and is stunned by who it was Lucifer, the first of the fallen angels Aerie is written rather well Sniegoski continues with his development of a world where angels and nephiliim exists and does it rather well I rather like the premise of the series, the prophecy concerning Aaron Corbert as the Redeemer has an interesting twist, where we find out that he is the son of Lucifer Camael s memory of The Fall is written rather well and how he is partially and indirectly responsible for the creation of Aerie.However, I am still having a slight difficulty in connecting with Aaron Corbet, the main protagonist in the series While he finally accepted his angelic part, he could be extremely dense in some parts of the narrative However, having said that he wasn t as annoying as he was in the previous installments.All in all, Aerie is written rather well and is a somewhat good continuation to what would hopefully be a wonderful series, which I plan to continue in the very near future

  4. Anne says:

    In this book Aaron and his posse finds Aerie, a safe heaven for Nephilims and fallen angels Part of this book easily deserved 3,5, maybe even 4 stars, for example Camael s memories of the Fall are well written and an interesting read, as are reading how he learns that he indirectly is responsible for Aerie existing in the first place, and meeting the nephilims he had saved from the Powers The narrative is strong and the emotions behind it are powerful.That s sadly where the good parts end Aa In this book Aaron and his posse finds Aerie, a safe heaven for Nephilims and fallen angels Part of this book easily deserved 3,5, maybe even 4 stars, for example Camael s memories of the Fall are well written and an interesting read, as are reading how he learns that he indirectly is responsible for Aerie existing in the first place, and meeting the nephilims he had saved from the Powers The narrative is strong and the emotions behind it are powerful.That s sadly where the good parts end Aaron is so mindnumbingly stupid it actually hurts to read som parts I had to put the book down and count slowly to ten just to be able to finish it He keeps asking who his father is, but there is always something that gets in the way of him getting an answer Until the big bad Powers Commander says He s the one who started it all Without his selfish act none of us would have fallen That s a nobrainer, right Yeah, Not if you re Aaron Corbett.That s just one of the exam les, there areMany .Verchiel refers to humans as God s most favored creation but all of them treat humans as if they wore nothing worse as dirt under their shoes, or worse They re called animals, monkeys etc The fallen who took Lucifer s side seeing them that way isn t surprising, but the ones still in his good graces Isn t the creator supposed to be infallible Seems fishy to me.The only reason this book gets any stars at all is a quote from Lehash, a gunslinging, stetson wearing badass, who I totally picture looking like Clint Eastwood With wings, of course Can t get any clearer than that, boy Your daddy s the Devil

  5. Yossy says:

    bagus meski terdapat typo dibeberapa bagian.

  6. Senli Marliana says:

    Mending daripada buku ke 2.Yaelah why mesti tokoh yang hampir menjadi favorit koit

  7. Helen Vilaranda says:

    Awesome read

  8. Yola NY says:

    WOW ini seri yg paling aku suka sejauh ini.action cekdrama cekmisteri cekgregetan ceksadis ceksedih cekbanyak yg bikin aku terperangah di sini..1 tentang aerie yup aaron, camael, dan si anjing gabriel berhasil nemuin tempat yg namanya aerie itu, walaupun mereka nemuinnya kudu ditangkep dulu dan diduga sebagai pembunuh aerie yg katanya tempat perlindungan para nephilim dan malaikat terbuang lainnya itu kan digambarin agak mirip surga, atau tempat yg indah gitu lah namanya juga WOW ini seri yg paling aku suka sejauh ini.action cekdrama cekmisteri cekgregetan ceksadis ceksedih cekbanyak yg bikin aku terperangah di sini..1 tentang aerie yup aaron, camael, dan si anjing gabriel berhasil nemuin tempat yg namanya aerie itu, walaupun mereka nemuinnya kudu ditangkep dulu dan diduga sebagai pembunuh aerie yg katanya tempat perlindungan para nephilim dan malaikat terbuang lainnya itu kan digambarin agak mirip surga, atau tempat yg indah gitu lah namanya juga perlindungan eh tapi trnyata beda banget dr dugaan mereka camael aja sampe gak percaya gitu di sini juga bakal ada tokoh baru yg dikenalin ke para pembaca polisi malaikat hihi dan anaknya yg nephilim, trus juga ada sang pendiri yg trnyata punya cerita masa lalu bareng camael2 reuni aaron bareng adik angkat yg dicari carinya yah, jgn pikir deh reuninya bakal bikin terharu atau bahagia gitu, kayak yg udah dijelasin dikit dikit di ending buku 2, tau kan ya jadi apa si stevie sekarang di sini jg ada sesuatu yg terjadi bikin aku gak terima, berlinangan air mata huhu, teganyaaa 3 tentang vilma oh ternyata miris banget deh ya baru tau identitas dia sebenarnya apa tapi tetap aja belum ada gerak geriknya yg begitu penting di sini.4 daaaan ini nih ini yg paling aku tunggu tunggu dari buku 2, sejak omongan malaikat Gabriel siapa ayahnya aaron oh dan terkuaklah sebenarnyaa. si verchiel trnyata tau jg toh. buru buru baca buku 4 nya

  9. Dani Noviandi says:

    well,ini buku ke3 dari the fallen series,dan masih bercerita tentang seorang nephilim yaitu Aaron Corbert yg sedang dalam misi menyelamatkan Stevie,adiknya,dari tangan Verchiel,pemimpin Kekuatan.setelah berhasil mengalahkan Leviathan seperti yg telah diceritakan dibuku ke2,Aaron beserta Gabriel dan Camael melanjutkan perjalanan,namun naas,di tengah jalan mereka dikalahkan oleh orang2 yg tak dikenal dan dibawa ke suatu tempat yg tersembunyi dari dunia nyata setelah sadar,ternyata mereka ditangka well,ini buku ke3 dari the fallen series,dan masih bercerita tentang seorang nephilim yaitu Aaron Corbert yg sedang dalam misi menyelamatkan Stevie,adiknya,dari tangan Verchiel,pemimpin Kekuatan.setelah berhasil mengalahkan Leviathan seperti yg telah diceritakan dibuku ke2,Aaron beserta Gabriel dan Camael melanjutkan perjalanan,namun naas,di tengah jalan mereka dikalahkan oleh orang2 yg tak dikenal dan dibawa ke suatu tempat yg tersembunyi dari dunia nyata setelah sadar,ternyata mereka ditangkap oleh nephilim lain dan berada di suatu tempat bernama Aerie tempat idaman Camael yaitu tempat berkumpulnya para nephilim dg damai,karena tempat ini blm diketahui oleh Kekuatan setelah berhasil meyakinkan pimpinan Aerie bahwa Aaron benar2 merupakan sang terpilih,ia pun dilatih untuk mengeluarkan sisi malaikat di dalam jiwanya masalah berawal dari visi Aaron,yg melihat Vilma,wanita pujaannya ditangkap oleh Verchiel aaron pun bergegas menyelamatkannya,dan disana,tanpa disangka ia bertemu adiknya yg diculik Verchiel penyelamatan ini akhirnya membawa resiko bagi Aerie,dan terjadilah perang besar2an antara Aerie dan pasukan Kekuatan.well,lumayan lebih baik dibanding buku ke2,dan sedikit2 semua rahasia mulai terkuak,sampai akhirnya,terkuak pula siapa ayah Aaron yg sebenarnya,di buku ini pula,muncul lg tokoh sentral yg tewas,dan makin merumitkan perjuangan para nephilim.rate 3 5

  10. Nina says:

    Ini buku ketiga serial The Fallen, dan akhirnya misteri siapa ayah Aaron Corbet, sang Nephilim yang akan mengampuni semua malaikat terbuang, terkuak.Aaron, Camael, dan Gabriel akhirnya berhasil mencapai Aerie, semacam sanctuary buat para Nephilim dan Fallen Angels Di Aerie, Camael bertemu dengan Belphegor, malaikat penjaga Taman Eden yang dulu pernah dibebaskannya dari hukuman mati, kemudian Lehash dan Lorelei, anak Lehash Di sisi lain, Verchiel semakin menggila dan kekejamannya udah nggak bis Ini buku ketiga serial The Fallen, dan akhirnya misteri siapa ayah Aaron Corbet, sang Nephilim yang akan mengampuni semua malaikat terbuang, terkuak.Aaron, Camael, dan Gabriel akhirnya berhasil mencapai Aerie, semacam sanctuary buat para Nephilim dan Fallen Angels Di Aerie, Camael bertemu dengan Belphegor, malaikat penjaga Taman Eden yang dulu pernah dibebaskannya dari hukuman mati, kemudian Lehash dan Lorelei, anak Lehash Di sisi lain, Verchiel semakin menggila dan kekejamannya udah nggak bisa digolongkan sebagai wajar Aku heran kenapa dia sangat bebal dan sangat kejam, sama sekali tidak menunjukkan bahwa dirinya adalah Malaikat dia bahkan berani menganggap Tuhan sudah gila Kemudian, untuk menarik kedatangan Aaron dan juga mencari lokasi Aerie, Verchiel menculik Vilma Santiago, gadis yang ternyata juga Nephilim Perang pun tak terhindarkan.Ah, baca buku ini rupanya nggak seseru Leviathan Kenapa tiga bintang Satu untuk mereka yang akhirnya menemukan Aerie meskipun tempat itu nggak sesuai dengan dugaan Camael, satu untuk Aaron yang berhasil menerima sifat malaikatnya dan juga takdirnya, satu lagi untuk misteri ayah Aaron yang berhasil dikuak oleh Belphegor Setengah untuk menceritakan apa yang terjadi ketika Perang Besar di Surga